Andelskungen.se

Andelskungen är den största aktören inom travandelar och andra sportandelar. De har flertalet sport- och travfantaster som varje dag läser på, tittar i arkiven och sedan knåpar ihop olika system som du som kund kan köpa in dig på. Antalet andelar varierar, precis som priset per andel. Det görs stora system som kostar mycket per andel och små system med billigare pris per andel. Allt för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt. Alla ska kunna vara med och köpa in sig på andelar och spänningen är till för att delas på. Och visst är det spännande att se när spiken vinner!

Inte bara trav

Andelskungen hade från början bara fokus på trav men eftersom de växte har de nu alltså även system i bland annat Europatipset och Stryktipset. Den senaste tiden har de också börjat erbjuda sina andelsköpare matchuppdateringar och rättning live. Du och kompisgänget kan med andra ord sitta på skilda platser men ändå uppleva spänningen samtidigt! Tjänsten finns tillgänglig till mobil, surfplatta och dator, allt för att du som spelare ska kunna nå tjänsten när du vill och hur du vill förutsatt att du köpt en andel åt dig själv eller tillsammans med vänner. Sport och trav är till för att njutas av, så låt någon annan göra systemet!

Kända ansikten som gör förarbetet

Andelskungen har flertalet anställda som sitter dagarna i ända med statistik, baninformation och travprogram och kikar på gamla klipp från arkiven. Allt för att du som köpare av en andel ska känna dig trygg. De som har gjort systemet är verkligen pålästa, vilket ökar vinstchanserna väldigt mycket. Utan förarbete skulle det vara som att köpa andelar i en bingobricka – helt baserat på tur. Nu slipper vi det då namn som Tomas Brolin, Bo Eklöf och Krille Krukan Eriksson, samt 19 andra välkända namn inom sport och trav, sitter och pluggar åt dig. Kom även ihåg att ett dyrt system inte garanterar vinst, ett mindre system kan också vinna!