Reducerade system

Reducerade system ett begrepp som används inom hästar och trav. Det innebär helt enkelt att du väljer att spela på de raderna som du själv tycker är värda att spela på. Du kan med andra ord ställa krav på systemet och därmed välja bort rader och kombinationer som resulterar i en låg utdelning.Du kan till exempel välja bort hästar som är mångas favoriter, men som inte genererar till några större vinster. Det kan också vara kombinationer som är osannolika, så kallade skrällar. På så vis kan du själv välja rader som du själv anser vara mest gynnsamma och som förhoppningsvis kommer generera dig en hög vinst.

Var kan man använda sig av reducerade system?

Det är inte alla som erbjuder sina spelare att använda sig av reducerade system, men det finns en hel del som till exempel Jokersystemet, RRR och Spel Idag. Utöver dessa finns även Hipposystemet, Badkarstrav och Copéma. Med andra ord finns det några program att välja mellan om du är ute efter reducerade system.Du kan smidigt och enkelt välja dina rader direkt på nätet. Tidigare var det endast möjligt att göra detta via ett spelombud, till exempel Svenska Spel, men nu tack vare internet har du fler möjligheter och alternativ. Reducerade system kan generera i stora vinster och är du insatt ligger turen på din sida.

Att spela på trav och hästar

Det är många som ägnar sig åt att spela på trav och hästar, och du kommer snart märka att det är många miljoner som står på spel. Inom betting på hästar kan man faktiskt vinna summor på miljontals kronor och det gäller att betta på rätt häst, inte på hästen som är allas favorit.Ju populärare häst som anses ha störst chans att vinna loppet, desto mindre pengar ger en eventuell vinst i utdelning. Detta beror helt enkelt på att sannolikheten är hög, vilket i sin tur bidrar till låga odds. Låga odds innebär en lägre utbetalning vid en eventuell vinst, satsa istället på skrällarna och kamma hem storvinsten!